Technológiai fejlesztés

Köszönjük az Európai Unió és a Magyar Állam támogatását.

Kedvezményezett neve: NBS Építőipari Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Technológiai fejlesztés az NBS Kft.-nél

Szerződött támogatási összeg: 13 513 593 Ft

Támogatás mértéke: 70 %

Projekt tartalmának bemutatása: A vevői elvárásoknak való magasabb szintű megfelelés érdekében technológiai fejlesztést hajtottunk végre, mellyel rövidültek a szolgáltatási idők, bővült az elvégezhető építőipari feladatok köre.

A modern eszközök révén a termelékenység javult, illetve az új eszközök a vállalkozásunk meglévő létszámának megtartását segítette, hiszen az új eszközöket nekünk kell üzemeltetni.

Beszerzett eszközök:
– FM21060ST600 mm mélyásó kanál
– HÜRNER HST300 Print 450 2.0 automata hegesztőgép (2db)
– JCB 3CX TT kotró-rakodógép
– KIS-35 nyomáspróba- és permetezőszivattyú
– Tresz TR-7E egyfázisú áramfejlesztő
– Wacker Neuson BS 50-4 vibrációs döngölő (2 db)

Projekt befejezési dátuma: 2021.05.11.

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00596

Új telephelyre költöztünk

Négy év után cégünk új telephelyre költözött. Az eddigieknek megfelelően maradtunk a Budapest Szabadkikötő területén, ahol egy önálló, újonnan felújított irodaépületet (E7 épület) vettünk birtokba.

A 150 m2-es irodához 135 m2-es zárt szerelő- és raktárcsarnok tartozik, amely lehetőséget nyújt a bővülő gép- és eszközpark tárolására, karbantartására valamint különböző előkészítő munkák kivitelezésére.

A telephelyen szabadtéri anyaglerakatot is ki tudtunk alakítani, amely megfelelő helyszín a közelben zajló kivitelezési munkák kiszolgálásához.

Várjuk Önt is új irodánkban!

Az 1-es villamos meghosszabbítása

Büszkék vagyunk rá, hogy társaságunk is közreműködhet a főváros tömegközlekedésének fejlesztésében, így az 1-es villamos Etele térig történő meghosszabbításában. A projekt keretében a Tétényi út és a Fehérvári út közötti szakaszon az NBS Építőipari Kft. építi a villamos új pályaszerkezetét. A munkákat 2018. április közepén kezdtük meg, a kivitelezésről hamarosan fotókkal is beszámolunk.